Innrapportering av stevner og resultater
Alle medlemmer som deltar på åpne stevner / mesterskap SKAL levere innrapporteringsskjema med stevne, dato og resultater slik at vi får registrert dette i skytterlagets administrasjonsprogram. Skjema for dette vil du finne på informasjonstavlene og her på hjemmesida (se menyen til høyre).
Skjemaene leveres kasserer, sekretær, leder eller legges i merket hylle på Sundlia skytebane. Skytterne har selv ansvar for at skjemaene blir levert innen fristen! Frist for innlevering av skjemaene er:

- Innendørssesongen: 1. april
- Feltsesongen: 1. mai
- Banesesongen: 1. oktober

Anlegg og skytetider
Sundlia skytebane er Trysil skytterlag sitt skytebaneanlegg. Vi har en nybygd 15m skytehall med elektroniske skiver, som gir gode treningsmuligheter for aktive skyttere. Treningstider i vintersesongen offentliggjøres på hjemmesida og på informasjonstavlene på skytebana.

Utendørs har vi elektronisk 100m, 200m og elgbane. Her er det åpent for skyting følgende tider:
- I perioden fra 1.oktober til 1.april er banen åpen på lørdager kl. 10-15.
- I perioden fra 1.april til 1. oktober er den åpen tirsdag-fredag kl.17.-21., samt lørdager fra kl.10-15.

Informasjon om når organiserte treningskvelder starter opp, vil bli publisert på hjemmesida og på lagets informasjonstavler.

Skjema for rapportering av stevner

Adresseliste for Østerdal skyttersamlag

Kjøp og Salg